Rigtig mange af os, vil gerne have en lidt simplere hudplejerutine, når vi er på farten. Måske du ønsker at skære lidt ned på produkterne du skal have med dig og måske du også gerne vil bruge tiden på alle de andre, skønne ting.

Er du en af de heldige som er på vej afsted, så er det dig vel ondt! Og her kommer derfor lidt tips til en lettere, sundere og mere selvkærlig ferie, i form af 5 essentials til din hudpleje på farten.

Selvfølgelig helt uden parfume eller anden skadelig kemi. 🌱

Ansigtscreme uden kemi

Rens

Vi starter med rens, fordi vi ved, at så mange render rundt med renseservietter i tasken. Det vil din hud takke dig for, hvis du skifter ud med et sundere alternativ straks.

De fleste renseservietter indeholder nemlig kemi, som ikke er særlig gavnligt for huden. Det skyldes at servietterne skal holde sig fugtige, uden at mugne eller miste sine egenskaber over tid.

Eksempelvis indeholder mange servietter alkohol, og det udtørrer huden gevaldigt. Resultatet er en hud der kompenserer med mere talg = flere urenheder. 😠

Du behøver ikke mange hudplejeprodukter for at have en god rutine. Prioritér din rens! Du vil med det samme se gode resultater.

På din ferie, vil du med garanti gerne have en lille, nem rens, som ikke koster alverden. Din gode hudplejerutine i hverdagen, må godt skæres lidt ind til benet. Det er trods alt ferie!

Denne micellar water fra garnier er nem, billig (!) og perfekt til en dejlig ferie. Du kan endda have den med i håndbagagen. ✔️

Micellar water er et genialt koncept til hudpleje på farten, fordi du kan fjerne make up og rense huden samtidig. Og så behøver den ikke engang skylles af huden bagefter. Hvor nemt kan det være 😌

Rens morgen og aften – det tager under et minut – så har du et rigtig godt fundament for sund hud. Denne variant er god for alle hudtyper og naturligvis uden parfume, parabener og anden skadelig kemi.

rens hudpleje rejse

Se mere om renseproduktet og køb online her

Creme til ansigtet

Efter en rens er det vigtigt at sørge for masser af fugt! Ellers udtørres huden blot og som resultat kan der opstå urenheder.

I varme er det essentielt med en creme som fugter, men som ikke fedter resten af dagen. Ingen har lyst til at føle sig klistrede. Især hvis man i forvejen er lidt sticky fra heden 👻

Der er denne lille creme fra pudderdåserne altså et virkelig fint bud.

Cremen er nemlig propfyldt med alle alle vores yndlingsingredienser, såsom shea butter, hyaluronsyre, nianicamid. Alle vigtige ingredienser til hudpleje, når du har været i solen.

Selvom cremen er markeret “anti-age” creme, er den samtidig meget mere end det.

Der er rigtig meget pleje i denne lille flaske, som sørger for at holde din hud sund, spændstig og hydreret gennem hele dagen. Men derudover er den utroligt let på huden, og trænger hurtigt ind, hvilket er et must for alle på varme dage.

Du kan nemt have den med i tasken – også i håndbagagen – og så kommer den til en meget fair pris ☀️

ansigtscreme håndbagage

Se mere om cremen og køb online her

Mist/toner

På rigtig varme dage, er der ikke noget bedre end en mist/toner.

En mist er i essensen en hydrerende væske, som kan sprayes over ansigtet. Det er et produkt, der typisk bruges til at klargøre huden til øvrige hudplejeprodukter, men kan altså også bruges som en lille opfrisker gennem dagen.

Miild er et helt vidunderligt koncept fra to ildsjæle, der har skabt en række produkter uden nogen former for allergener eller skadelig kemi. Vi er så begejstrede for mange af deres formuleringer, og vil generelt gerne slå et slag for deres brand.

Til din sommerferie især anbefale denne mist. Her får du et dejligt, rent produkt, fuld af fugtgivende ingredienser, der virker kølende og beroligende på huden.

Du kan nemt have den med i tasken (og håndbagagen), så du kan genopfriske huden løbende, til en lang dag på farten.

hudpleje på farten

Se mere om produktet og køb online her

Hårpleje

Udover de obligatoriske shampoo og balsam du sikkert vil finde på dit hotelværelse, så kommer her verdens nemmeste, fineste hårpleje-hack til turen.

Læs også vores artikel med de bedste shampoo uden sulfat.

Godt, så strengt taget er dette jo ikke til din hud 😅 Men vi er så begejstrede for produktet, at det skal med alligevel.

Purely professional er et fantastisk fint nyt brand, der laver de dejligste produkter uden parfumer, parabener, sulfater og andet skidt. Kun gode, rene ingredienser til dig og din sundhed.

Især deres hårkure er guld værd – men det kræver en lidt større indsats og det ikke altid let at få prioriteret tid til. Slet ikke på en ferie.

Her kommer deres leave-in treatment in handy. Produktet skal nemlig bare i håret – enten tørt eller efter et bad – og ikke vaskes ud. Nemmere bliver det vidst ikke 😍

Du kan nemt teste produktet med denne lille travel size, (til nærmest ingen penge), som du også kan tage med i håndbagagen – selvom du med garanti vil vende tilbage efter en større størrelse, når du kommer hjem 😅

hårkur-rejsestørrelse

Se mere om hårkuren og køb online her 

Creme til kroppen

En body lotion til ferien, skal gøre alt andet end at fedte. Her vil man gerne føle sig opfrisket. Samtidig med at huden får en masse fugt. Den skal trænge hurtigt ind og ikke tage lang tid at smøre ud.

Her skal du prøve kropscremen fra purely professional. Denne body lotion er så enkel og let, samtidig med at huden får den pleje der er brug for.

Det eneste minus er, at den ikke findes i en travel size..

Rejser du kun med håndbagage, skal du derfor have cremen over i en mindre bøtte. 💧

Du kan selvfølgelig også vælge at satse på en body lotion fra dit hotel eller lokalt i byen. Her vil vi blot opfordre til, at tage et kig på ingredienslisten, så du sørger for at styre udenom skadelig kemi i din hudpleje.

body lotion travel size

Se mere om cremen og køb online her

Skal du til en destination med masser af sol? I så fald kan du læse specifikt om solcremer uden parfume og anden unødvendig kemi her.

Vi håber, at du fandt lidt inspiration til toilettasken her!

Rigtig god ferie til dig ☀️